JULIUS JASPERS

JULIUS JASPERS Jurylid bij zowel Masterchef als Topchef en misschien wel Nederlands meest bekende tv-chef. Zeer succesvol kookboekenschrijver en mede-eigenaar van Happyhappyjoyjoy.

Julius Jaspers is misschien wel Nederlands meest bekende tv-chef. Hij was jurylid bij zowel Masterchef als Topchef en Mede-eigenaar van Happyhappyjoyjoy, met drie vestigingen in Amsterdam. Hij is bovendien een zeer succesvol kookboekenschrijver.

Koken en eten zijn voor Julius ontzettend belangrijk, maar het moet in zijn ogen wel leuk blijven. Daarom bedacht hij ‘Smart Cooking’. Een manier voor thuiskoks te leren entertainen en te koken voor hun gasten zonder de hele avond in de keuken te hoeven staan.

‘Spreek je gasten de hele avond in plaats van pas bij hun vertrek’

Zijn boek ‘De BBQ Bijbel’ is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber. Julius Jaspers laat aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto’s en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en bovendien geeft hij zijn 250 van zijn meest geliefde barbeque recepten prijs.

‘Open de flessen, omring je met je beste vrienden en familie, koop de beste ingrediënten en ga aan de slag!’

Julius Jaspers is van waarde in merk endorsements, als presentator, in radio/TV optredens en als jurylid bij bijvoorbeeld culinaire wedstrijden. Hij is beschikbaar voor journalistieke werkzaamheden en als columnist. Hij is in te huren voor ininspiratiesessies, lezingen, masterclasses en gaat voor jou aan de slag met catering op locatie.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat Julius voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Theor.

 

Bekijk ook de andere UMAMI. smaakmakers

Niven Kunz Marcus Polman Jord Althuizen by Kleyser

 Luc Kusters Naresh Ramdjas