JORD ALTHUIZEN

JORD ALTHUIZEN Bekend van o.a. RTL 4 Grillmasters. Foodondernemer, auteur van Het Kookboek Van Het Jaar 2016 maar bovenal pitmaster in hart en nieren

Jord is de man achter Smokey Goodness, al enkele jaren één van de beste verkopende foodacts op Rollende Keukens Amsterdam met de prijswinnende slow cooked pulled pork. De eigenaar en pitmaster is met zijn authentieke BBQ een blikvanger op evenementen voor bedrijven en voor het grote publiek (North Sea Jazz, Lowlands). Bekend van RTL 4 Grillmasters met Herman den Blijker. Zijn barbeque boek ‘Smokey Goodness’ is uitgeroepen tot Beste Kookboek van 2016.

Samen met Marcus Polman is Jord oprichter van The Rough Kitchen. Hij nam de inrichting van het concept voor zijn rekening en stuurt met zijn BBQ kennis de ‘meatheads’ aan voor een kwalitatief en voedselveilig eindproduct waar iedereen zijn tanden in wil zetten.

Jord Althuizen is van waarde voor merk endorsements en als presentator. Hij geeft inspiratiesessies, workshops en masterclasses en lezingen en is beschikbaar voor radio/TV optredens. Hij verzorgt desgewenst catering op locatie.

Wil je Jord boeken of ben je benieuwd wat hij voor jou kan betekenen? Neem contact op met Theor.

 

Bekijk ook de andere UMAMI. smaakmakers

Niven Kunz Julius Jaspers Marcus Polman

Luc Kusters Naresh Ramdjas